חזרה לדף הבית

מחיקת החשבון שלי

בקשו מחיקה באמצעות כתובת הדוא״ל של החשבון. נאמת את זהותכם לפני הטיפול בבקשה.

המחיקה היא לצמיתות ולא ניתן לשחזר את החשבון. שמרו את מה שנחוץ לכם לפני שממשיכים.

בקשת מחיקת חשבון

הזינו את כתובת הדוא״ל שבה אתם משתמשים ב-Nanny Gigs.

בודקים אם נכנסתם לחשבון…

כניסה לאישור המחיקה
אילו נתונים יימחקו?

חשבון ופרופיל משותפים

שם, תפקיד, שכונה כללית, שפות, זמינות, פרטי טיפול ומצב שמור בפלטפורמות הנתמכות.

היסטוריית הפלטפורמה

משרות, מועמדויות, שיחות, בקרות בטיחות, פעולות גיוס ורשומות פיילוט מקושרות נמחקות או עוברות הסרת זיהוי לפי הצורך.

לפני שממשיכים

  • סיימו שיחות טיפול או גיוס פעילות שצריך לשמור.
  • מחיקת חשבון שונה מיציאה או מהשהיית הפרופיל.

שמירה משפטית מוגבלת

לאחר המחיקה, ייתכן שחלק מרשומות הבטיחות, מניעת ההונאה או הרשומות הנדרשות בחוק יישמרו לזמן ולמטרה מוגבלים, בנפרד מהשימוש הרגיל במוצר.

המסלול באפליקציה לנייד

באפליקציה, פתחו פרופיל ← הגדרות ← חשבון ← מחיקת חשבון. אפשר גם להגיש בקשה כאן.

השתמשתם בהדגמת האתר הקודמת?

אפשרות זו מיועדת רק לחשבון הדגמה ישן של Nanny Gigs שנוצר באמצעות כניסה עם ChatGPT. הוא נפרד מחשבון Nanny Gigs הראשי שלכם.